Teenage Parties

The happiest girls always have the prettiest nails

Wij komen met al onze “beautybenodigdheden” bij je thuis om jou en je vriendinnetjes te pimpen. Hier vind je ons aanbod.

Afhankelijk van de leeftijd wordt het menu aangepast naar wens. Wij maken meisjes blij van 9 tot 17 jaar. Laat mama dit formulier invullen om zo jouw droomfeest te kunnen samenstellen!

Communiefeesten en trouwfeesten

Zoek je voor je tuinfeest nog een leuke bezigheid voor kinderen groot en klein?

Dan toeren we met onze retrocaravan jouw richting uit waar je kan kiezen uit ons aanbod.

Samen zoeken we uit wat het best past bij jouw feest of leeftijdsgroep. We kunnen ook zonder caravan komen als het feest binnen doorgaat. Vul dit formulier in voor meer informatie

Baby shower

Wordt één van je vriendinnen binnenkort mama?

Of wil je je zwanger vrouwtje eens verrassen?

Organiseer een gezellige babyshower voor haar met een groepje meiden. Nails on Tour is ideaal te combineren met andere opdrachten zoals een babyquiz, kadootjes uitdelen, babyfoto’s raden, …

Wij komen met al onze benodigdheden om de handen en voetjes van de mama in spe eens zalig te “pamperen”, voor het haar hoofdjob wordt =). Ook de vriendinnen worden in de watten gelegd. Ongetwijfeld een gezellig samenzijn met een glaasje, verwennerij en een flinke dosis fun! Vul voor meer info dit formulier in en / of ontdek ons aanbod.

Bachelorettes

We make U more beautiful

Ook op vrijgezellenfeestjes kunnen we voor jou iets betekenen. Dé perfecte combinatie van een plezierig apéromoment en gepimpt worden voor de “vrij gezelligste” girls-night-out!

Ontdek wat we voor jullie in petto hebben. Vul dit formulier in voor meer info.